Astro prognoza za Veljacu 2017 – Vatrena veljaca

Astro prognoza za veljacu 2017 i to KAKO cemo osjetiti veljacu biti ce vam dobro upoznavanje sa 2017tom koja je vatrena uzduz i poprijeko.

Planetarna aktivnost kroz element Vatre je nuznost, potreba i pozeljan slijed nakon Vode/Emocija Riba. Vatra stize da potakne viziju i osvijetli samozavaravanja i izbjegavanje Zivota. Prociscava namjere, potpali pod dupetom da mrdnemo prema necem boljem, podigne energiju, pojaca strasti. A potpala prvog Vatrenog znaka Ovna je brza, efikasna i sadrzi faktor iznenadjenja. Pretvoris se u buktinju dok si rekao keks.

Volja, tijelo i srce u plamenu 🙂astro prognoza za veljacu 2017
Nakon sto nam je probudio Volju 28.sijecnja ulaskom u Ovna, Mars se brzo uhodao u provociranje (samim postojanjem a kamoli tek aktivnoscu) i zvjerka okolo trazeci dostojni angazman. A tako i mi. Jer ako imate Volju i Snagu – one sad poprimaju plamen. Sto cete s  tim plamenom izvesti to ovisi o vama (a moze se protumaciti preko polozaja Marsa prilikom vaseg rodjenja).
Ukoliko se vec niste naglavacke bacili u nesto, moguce je da ovu promjenu energije zasad dozivljavate kao iritaciju i nedefinirani naboj. Ima sretnika koji nemaju opipljivi izvor uznemirenja (blago takvima) ali svejedno su osjetno nabrijani i primjetno je da vec sedam dana drugacije reagiraju. Treperenje i adrenalinski izboji koje nemozete povezati s nicim konkretnim su znak. Dobar. Da obnovljena Volja i Poriv za akcijom ocito traze.. izlaz?

Pomoc: traze da budu primjenjeni. Traze AKCIJU!

Bez obzira sto smo jos daleko od klasicne sezone Ovna, sa pridruzenjem Venere Marsu u “prvo ja” znaku (4.2.) – zdrava sebicnost postaje moto. Nitko se narocito ne zamara kako je drugima. Trpljenje nezadovoljstva i frustracije na bilo kom planu postaje nemoguce. Postajemo snazniji i jasniji oko toga sto vise NE dolazi u obzir. Dakle – borba. Ili “za” ili “protiv”. I borba oko ljubavi i zadovoljstva. Ili nedostatka istih. Nije vas stil i vec vidite da vam je naporno? Cijenite to sto pojednostavljenjem vibre Srca i Volje (Venera i Mars) na spontano djecju (Ovan-beba zodijaka) prestaju mnoge situacije koje ne vode nikamo. Najcesci razlog za kraj takvih situacija su – nove situacije! Ako se ne izlazete novim situacijama – traziti cete novi ushit ili izazov u postojecim. A kako cete ga prilicno aktivno traziti – dobiti cete sto ste trazili. 🙂 Mozda ne nuzno pozitivan ushit ali uzbudjenje sigurno.

Zasad ste samo na iritaciji iz razloga sto nam Um/Merkur ne suradjuje narocito. Dijalozi su oko nuznog i pomalo primitivni. Krilate sandalice Glasnika Bogova teske su od zemlje Jarca kroz koju je Merkur koracao citavog prosinca i sijecnja. U tom produzenom zemlja-zemlja mentalnom stavu suocili smo se s realnoscu oko vlastitih misli/rijeci, legalnih pitanja ili nuznosti ucvrscenja konstrukcije (sebe ili van sebe). Ucilo nas ozbiljnosti i odgovornosti u razmisljanju prema sebi i svijetu. Koliko god nas ova Vatra sad vec inspirira, mentalno smo jos ustogljeni i oprezni od tog ucenja.

A nakon 7.veljace vise NISMO! Ulaskom Merkura u znak Vodenjaka dobijamo dodatnu dozu elementa Zraka. Komunikacija i ideje se konacno odizu sa zemlje. Pocinje nam treperiti i u glavi. 🙂 Zanimanje za novo (i drugacije) inicira i povezivanje sve zivljih i sve zagrijanijih ljudskih bica i interakcija postaje spontanija, ucestalija i strastvenija. Da nebi ocekivali samo zabavu, dodajmo da ce i izrazavanje nezadovoljstva biti takvo.

Pogledajte gdje  vam dolazi plamen veljace – u kojem  polju natalne karte vidite simbol Ovna (klik klik klik u Samootkrivanje vlastite natalne karte). Tu gdje vam je Ovan tu ce vam biti aktivno i zestoko. Npr. podznak Skorpiona aktivirati ce se u poslu/zdravlju, podznak Riba u financijama. Uzbudljivost ove veljace mozete procijeniti prema ozujku 2015te i travnju 2013te – tada smo slicno “gorjeli”.

Na bistar um i olaksavajuce okolnosti i osjecaj da ipak sve ide kako treba (ili da ste na dobitku) racunajte do 22. veljace. Nakon toga Veneri se vise”neda”, priprema se za uzmak. Mozemo nagadjati da ce Zenskom biti dosta bavljenja Muskom brzopletoscu i neuvidjavnoscu koje postaju nepodnosljive dok je Mars u Ovnu? Da ce Zene svojim putem, Mars prema  konjukciji s Uranom, a svi skupa bi trebali… usporiti. Jer tu smo vec u dometu Mladjaka 26.veljace (Sunce i Mjesec na 8 Riba) koji je ujedno i druga pomrcina. Naznake o znacaju pomrcina na vas podznak mozete naci i u godisnjem horoskopu. Prva je pun Mjesec 10/11.veljace u Lavu, druga ovaj Riblji Mladjak. Pomrcine”zamracuju”ali nismo u srednjem vijeku da ocekujemo kugu i koleru. Mrak/sjena nam ukazu na svjetlo, ali kod pomrcina kontrola je rijetko u nasim rukama. Idemo radije o onome na sto mozemo utjecati:

Rizik da veljacu pokvarimo i privedemo kraju Big Bang-om koji ce uvecati stres i produziti sukobe je vrlo velik zbog susreta Marsa i Urana. Sloziti cete se da sinteza Plamena i Uran(ija) zvuci kao nesto sto zahtijeva kontrolirane uvjete. Blizina Volje i Nepredvidivog bas u vrijeme pomrcine.. to trazi oprez. Kontrola Volje i akcije JEST u vasim rukama. Samo ce vam se ciniti da cete svisnuti ako ne napravite nesto radikalno i sad i odmah. Necete svisnuti. 🙂astro prognoza za veljacu 2017

Primirite i usporite od 22.2. do 27.2. Budite promatrac a ne primjer na kojem se uci, primijenite svjesnost a ne porive i ono sto ce vam se tada ciniti kao genijalnost. U istom danu i Merkur mijenja dimenziju (u Vodu Riba) pa je za pretpostaviti da vas upravo prosudba na bazi emocija moze dovesti u nezeljene situacije bilo koje vrste.
Ako spadate u rizicnu skupinu na dnu teksta i ako u natalnoj karti ugledate neki simbol oko 21 Ovna, Vage, Jarca ili Raka ili vam je tu Ascedent ili MC – procitajte upozorenja na dnu.

Ostali: iskoristite dobre strane Veljace. Samozapalite se pozitivan nacin – inspiracijom.
Od 7.2. do 25.2. upotrijebite Um da u polju gdje vam je znak Vodenjaka provedete viziju koju ste zaceli za Mladjaka krajem sijecnja. Miks energija Vodenjaka i Ovna daje polet temama slobode (misljenja), progresa, zdravlja, hrabrosti, emancipacije, revolta, inventivnosti. Veljaca donosi napredak u istrazivanju i primjeni medicine, i u tehnoloskim invencijama koje ce u buducnosti bitno utjecati na percepciju/zivot. Svemirska istrazivanja, primjena interneta, iznenadjenja u sportskim arenama, revolucije u prometnim rjesenjima ili kad se radi o ljudskoj seksualnosti ce na nas ostaviti jaci dojam nego inace. Ako niste ni geek ni nuklearni fizicar ili tehnolog, niti potencijalna musterija nekih neobicnijih modernih kompanija mrdnite se prema buducnosti barem na nacin da savladate novi stupanj kompjuterskih vjestina. Ili se virtualno povezete sa svojim pravim “plemenom”.

Rizicna skupina tj. sigurnost prije svega:
Marsovci/Marsovke, naglaseni Uran, skloni nezgodama, profesionalci opasnih zanimanja ili pocetnici s alatima, masinama, strujom, gorivom, na visini, u prometu, s agresivnim ljudima do kraja mjeseca a posebno izmedju 24. do 27.veljace pripazite sto radite. Prevenirajte buntovnost teens-a i njihove akcije/reakcije. Keep calm. 🙂
Ostali.. ne sumnjam da cete naci situaciju gdje cete ispucati naboj veljace ili cete takvu situaciju isprovocirati.. i to bez velike muke. Vjerovati cu da ce to biti zdravo po vas i druge. 🙂