Upute za usporedbu Erosa i Psihe

 

Usporedite element u kojem su vam ti asteroidi. Jeste li sami sa sobom u skladu po tim tockama. A onda usporedite svoj element Erosa i Psihe sa onim Erosa i Psihe osobe b.
Polozaji Erosa i Psihe su podijeljeni u trojstva po elementima da vam bude lakse.
Ovo su vam glavne direktive:
Vatra i Zrak su kompatibilni – stimuliraju jedno drugo
Zemlja i Voda se spajaju na harmonican nacin

Vas Eros ili Psiha u znaku prekoputa asteroida ili planeta osobe b – to je opozicija. One kao i u natalnoj karti imaju svoju magiju spajanja, ali i razdvajanja ako se ne ulaze trud da se odrzava izlazak na pola puta oko suprotnosti)
Identican znak Erosa i Psihe pri vasem rodjenju – nema sumnje da znate za cime vam tijelo i dusa zude. 🙂

Vas Eros i Eros partnera u istom znaku – odlicno. Ali Eros ima krila i ako zapostavite  strastveni dio zivota – moze odleprsati zbog dosade. Zato erotikom (u stilu znaka u kojem je Eros) protiv stagnacije.

Vasa Psiha i Psiha partnera u istom znaku. Fantasticno. Minimum ometanja i maksimum podrske u samospoznaji i samorazvoju obje strane. Ogroman potencijal za koristenje supermoci elementa u kojem je Psiha.

Vas Eros i Psiha partnera u istom znaku – vrlo jasna privlacnost. Lonac/poklopac. Savrseno ako ste svjesni cijele price i znate da ce zaljubljenost neminovno preci u nesto drugo.. cak i bolje od zaljubljenosti. Po mom misljenju happy end u ovom slucaju ovisi o razvoju partnera/ice ciji je Eros.

Imajte ih na umu kad upoznate nekoga ciji je Eros na vasoj Psihi (i obrnuto)!

Vas Eros i Psiha partnera na istom stupnju znaka (jedan stupanj vise manje). Znate li koja je to vjerojatnost.. da cete u kratkom ljudskom zivotu stupiti u kontakt sa nekim takvim?! Vrlo je mala. A opet ste se nasli. Nekima to tek predstoji.. (a dogoditi ce se kad Eros i Psiha budu skroz budni i zivahni).
Ovo je kombinacija koju krste “soulmate”. Ali dobijete li uniju onako easy ili uz greske, agoniju i teske zadatke? Javite kako vam ide. 🙂

Ljudski dozivljaj susreta ljudske duse s bogom Ljubavi:
Eros opisuje kako i gdje privlacimo druge, a Psiha opisuje vorteks koji nas zeli spojiti sa onim sto ce potaknuti nasu izvedbu.
Itekako cete osjetiti kada se neciji planet (ili ascedent!) nadje na na stupnju vase Psihe ili Erosa. To cete i vi i druga strana dozivjeti kao prodor u auru. Prozimanje i vibracija ce vas uciniti vrlo svjesnim svakog dijela vaseg bica (Psiha), tijela (Eros) i takva stimulacija ce vas ozivjeti (Eros) i fascinirati (Psiha). Teziti cete interakciji kao hipnotizirani. Necete se opirati cak i kad taj prodor u auru nije ugodan (jer vas podsjeca da trebate nesto ”dotjerati” oko svojih asteroida). Eros i Psiha kontakt nam proizvede jaku reakciju cak i kad ste nekoga dozivjeli kao promatrac i niste imali direktan kontakt. Ukoliko je kontakt uspostavljen mozete biti sigurni da je druga strana svjesna vaseg vorteksa/unutrasnje ljepote/potencijala za vise (Psiha) ili zivotne energije, tijela, seksipila (Eros).
Jos ako Eros ne spava (a Saturn je zabavljen necim drugim)- na pragu ste raja. 😉

Mozete i sami:
Svake godine u vrijeme kada vam brzi planeti tranzitiraju znakove u kojem su vam Eros i Psiha imate par prilika za aktivaciju ovih principa. Osobama ili atrakcijom neke druge vrste. Ako ste vrlo znatizeljni da ih osjetite – imate za to i priliku jednom mjesecno!
Svako 28 dana Mjesec prolazi te vase tocke. Promatrajte par mjeseci .. Malo budnosti vas moze dovesti do zanimljivih spoznaja. 🙂 I javite zakljucke.. pridonesite izgradjivanju ovog dijela astrologije jer kod Ariel je istraga i nadopuna oko asteroida vjecito u tijeku. Pa da vidimo hocete li potvrditi ili negirati da se najvise palimo na osobe znaka u kojem je Eros. Ili hoce li se pokazati da “drzi vodu” ono s cim se moja malenkost neslaze – da Psihin polozaj pokazuje tocku bolnog iskustva pa onda izgradnje, ili da je kod muskarca simbolika znaka Psihe “njegov ideal zene”…?