Eros

 

Znacenje Erosa u horoskopu je najlakse uopciti sa “zivotna strast”. Prosirena simbolika ukljucuje nase zudnje za necim visim i spajanjem sa drugom ljudskom dusom. Jedan je od faktora koji ukazuju na pristup seksualnosti i seksualnu orjentaciju/izbor.

 

Izracunajte polozaj Erosa u svojoj natalnoj karti


Datum
Vrijeme rodjenja

 

Polozajem u znaku opisuje zivotnu energiju, na koji nacin zracite necim dubljim od ljepote ili vedrine..
Za rijetke koji se nece prepoznati (a prepoznati ce znak Erosa onih oko sebe) – zaspao vam je krilati bog, malo ga trknite i dajte mu sansu.
Kad izracunate stupanj Erosa pogledajte kako se njegov polozaj uklapa u vasu natalnu kartu tj. u kojem polju se nalazi taj stupanj znaka.

Polozaj u polju pokazuje u kojem dijelu zivota privlacite erotske situacije (ovisi o vama hocete li recimo sa Erosom u polju posla imati erotske situacije na radnom mjestu ili cete raditi posao koji vas pozitivno uzbudjuje.. ili cete raditi u produkciji porno industrije).

Eros u dodiru sa nekom bitnom tockom natalne karte (ili jakom aspektu) pojacava zivotnu energiju te tocke/planeta.
Na ascedentu/descedentu, dnu ili vrhu neba ili sa osobnim planetima ga nemozete ne primijetiti / radi se o karizmaticnim osobama koje plijene paznju (primjetno podizu energiju drugih), zive svoju seksualnost, stvaraju bozanskom inspiracijom, znaju uzdici i uzbuditi druge i prenijeti drugima zelju da teze potpunijem zivotu.

Za detaljne analize Erosa u natalnoj karti ili u usporedbi sa jednim ili vise partnera/ice obratite se s povjerenjem na ono upiti, pozdravi, poruke, kritike u glavnom meniju. 🙂 Javite se ili istrazite sami. Detaljnije upute o tumacenju asteroida.