Jupiter sa vagicom.. i Budnica

Jupiter u znaku Vage

Njemu je dobro.. prvi put nakon dvanaest godina zavaljuskao se u Venerin dio neba..tesko da bi ikome bilo lose..
A MI – na nama je da se pozabavimo sa svakom nepravdom, debalansom i ekstremom (sebe prema sebi, i sebe u odnosu na ostatak svijeta). A ONDA, nakon tog pozabavljanja, onda su krila rasirena za topli vjetar za let. Generiran rijetko blagonaklonom kombinacijom zraka i vatre (Jupiter u Vagi, Saturn u Strijelcu, Uran u Ovnu).

“Pozabavljanje” vam prezahtjevno zvuci ? Nije pitanje izbora. Krenuli ste s tim pozabavljanjem bili vi toga svjesni ili ne..

Nije to vise vibra Jupitera u Djevici koju smo imali od kolovoza 2015te: “analiziraj, brini, komuniciraj, brini, organiziraj se, brini o detaljima..ups, izgubio sam iz vida sumu… i gle.. jel ovo proslo godinu dana!?”;-)

Ako ste uocili nejednakost u relacijama vjerujem da ste u prosincu krenuli puno krace “vagati”, a puno brze djelovati za svoje dobro. Pa naknadno objasnjavati drugima sto vam bi. 🙂 Sve je lakse ako ste bili upuceni i uzeli u obzir da ce i oni oko vas postupati u skladu sa svojom individualnoscu i zeljom za promjenom i progresom.

Jer na prijelazu 2016te u 2017tu (pa ponovno ozujak pa ponovno u rujnu) puno je toga divljeg u zraku:
JUPITER U OPOZICIJI S URANOM je jedan od jace nepredvidivih elemenata. Ali ajmo tu opoziciju nazvati pitomije. Barem dok nevidimo prvi full efekt globalno i osobno. Budnica recimo. Budnica zvuci adekvatno.

Za vas kojima se Misli:
Kad pricamo o Jupiteru vs Uran.. pricamo o ciklusu koji opisuje odnos vjere i uvjerenja, kulture i individualnosti, sudjelovanja u drustvu vs outsiderizma.. jel’ to uopce rijec..? i jeli bitno– niste tu zbog pravopisa. Posegnite u memoriju: misleci na ove gore pojmove sjetite se jeli vam proljece 2010te, (kada su ova dva simbola bila u konjukciji ) bilo znacajno..
Po cemu? U sto ste vjerovali, jeli vas oslobodilo, resetiralo na drugi kolosijek ili iznenadilo toliko da ste poceli vjerovati u sasvim druge stvari, ljude, mogucnosti?
Promislite o tome. I o tome da sada, kada se Jupiter i Uran gledaju svaki sa svoje strane zodijaka na pola puta do ponovnog susreta – slijedi nuzno uskladjenje.

Vase. Da bi dosli gdje god vjerujete da bi trebali .

nemorate se polomiti da iskocite iz vlastitih ogranicenja

I nemorate se polomiti.. glavom kroz zid je losa taktika. Smijete razmisljati i pregovarati. Dapace bilo bi dobro da to radite citavu 2017u.
Termini kada ce vam Zivot mozda ipak potaknuti Slom prije Proboja su: prosinac/sijecanj 2016., zatim pocetak ozujka 2018 i kraj rujna 2017te
ali Slom je scenarij nesvjesnih i pasivnih.. dok Svjesni i proaktivni imaju puno bolji izbor:
Npr. mozete VI sami preispitati svoja uvjerenja, omjer individualnosti i suradnje, limita i slobode. I mozete, ako niste spremni za Promjenu, barem prihvatiti odgovornost za NE rjesavanje debalansa ili odrzavanje fake relacija. I prestati biti nezadovoljni. Tocka.

Ili ipak da promijenite nesto ?

Npr. usudite se konacno biti ono sto jeste (ne valjda negdje gdje vas neznaju.. ali bolje i tako nego nikako) i – dozivite ljubav na prvi pogled ! Ili se konacno uputite na jogu ili ponovno na neki zalosno zapostavljeni hobi. I tamo sretnete nekoga tko vam ponudi posao vasih snova. Zasto ne? I cudnije stvari je zivot zabiljezio. 🙂 I to ne u holivudskom nego u pravom svijetu. Pa zasto bi bas Vi sebi negirali te mogucnosti?

Do sljedeceg nastavka nek vam bude milo oko srca: imate skoro cijelu godinu na raspolaganju. Inspirirani Jupiterom u Vagi svi cemo do jeseni 2017te proci skolu istinskog primanja-davanja i ravnopravnosti. U svim vrstama odnosa. Netko prije netko kasnije, netko uz krs i lom, a netko svjesno.. kao Covjek.

I, posteno vagano – do jeseni  (kad Jupiter seli u Skorpiona) svi imamo jednake sanse da zavrsimo tu skolu uspjesno.. S nagradom u vidu veceg stupnja unutrasnje Harmonije i Ljubavi (koja ce se nadalje odrazavati i u svemu oko nas i vracati nam se osjetno veca).

 

🙂