Mokri cudnovati carobni Mars

19.12.2016.

Mars je nasa pokretacka snaga/masina, a eto ga u Vodi/Ribama.. Kako masine funkcioniraju pod vodom?
Mane ovog polozaja su.. Djizas.. ovaj put doslovno (Isus) jer u ovakvim razdobljima sto  bezuvjetnije dajes – to je veca vjerojatnost da ces zavrsiti razapet (natalno pro zrtve i Oliver Twistovi). Pasivna agresija se pojacava do ubitacnosti, konflikt se izbjegava majstorskom manipulacijom, a nije strano ni izbjegavanje prisustva u vlastitom zivotu (bjezanjem u alkohol, stimulanse, narkotike ,crkvu, sekte, ludilo, bolest..).
Nemojte zabrazditi na tu stranu tako vam svega..

Dobre strane ovog perioda takodjer granice s ludilom! U dobrom smislu.  I to je jos jedan od razloga zasto je sada SVE moguce.

Do kraja sijecnja dakle: ucite biti aktivni kroz emocije i to na Riblje neograniceni nacin. Dvije godine niste imali ovakvu mogucnost/motivaciju/sposobnost da pokrenete u sebi sljedece:
duhovnog ratnika, shapeshiftera, carobnjaka , alkemicara, skitnicu kroz druge dimenzije, shamana koji iscjeljuje duh i tijelo, martial artist-a, vrhunskog plivaca iz jedne u drugu dimenziju, roba koji otplese iz lanaca, princa/princezu plime, majstora tantre, ucitelja joge, majstora baratanja najsuptilnim energijama (uz manifestacije telepatije, prekognicije, van osjetilne percepcije , izvan tjelesnih iskustava , lucidnih snova i poruka s “one”strane).
Sto drugo nego reci mu “welcome” i pustiti ga da vam pokaze “gentle way”..

Uvijek cete vi ratove voditi na svoj nacin (natalni Mars), ali sada ucimo da se bitke mogu dobiti i empatijom, ljubavlju, pjesnicki i njezno…. s manje stresa.

Ako imate jaki Neptun ili nesto u Ribama – ovaj ce vas Mars sada podici mocnim plimnim valom. Ali i ako neznate sto “imate”ali ste humani i zelite mir i dobro svima, sada vam je dostupan level gdje imate opcije:”zivite svoje snove”, “kreirajte svoju stvarnost” i “promijenite nesto u ovom j*nom svijetu”..

I ne, ne pretjerujem (nesmijem vise – poceo je Jarac ). 🙂