Srpanj 2021 tjedan I

Izmedju Marsove stimulacije ogranicenja i raspada sistema i vikenda ludog impulsa za oslobadjanjem/promjenom, nudi nam se  iscjeljenje ili bar popravak preko Chirona u Ovnu. Radi se o suptilnoj razini koju ce promasiti mnogi, a na koju su narocito ustimani rodjeni sa tim “nikad kraja borbi”ili “mogu sam/a” polozajem Chirona (generacije od 1968. do 1977.). Lako shvatljiva verzija sadasnjeg potencijala: otezane okolnosti poticu samopouzdanje.. ili barem vatreni inat ;-), pa umjesto ocaja ne odstupamo nego djelujemo (samo nek sutra djelovanje bude promisljeno!). 
Kako Venera sad u stopu slijedi Mars, tako cemo sljedeceg tjedna scenarij kakav sad prolazi volja proci na razini srca: frustracija ili lekcija (sa 6. na 7.7.), pronalazak snage/izlaza 7.7. na kraju dana i 8.7. oslobadjanje. Taj 8.7. mirise na dramatican zaokret srca/hrabro riskiranje u novom smjeru dostojno Venere u Lavu/vatrene Dive (jedna od opcija je i lijecenje frustracija trosenjem). 
Prije te Venerine aktivacije, u nedjelju 4.7. stize jasan i bolan uvid u Chironovsku ranjivost iliti “sto nije u redu sa mnom” (tamo gdje god je Chiron vama bio pri rodjenju). Prilika da prepoznamo obrazac po kojem se opet (i opet) nadjemo u situaciji koja rezultira neuspjehom tj. istim negativnim osjecajem (bezvrijednost, Pale sam na svijetu, Kalimero, sram, krivnja i tome slicno..). Ponavljamo dok ne iscijelimo (a obicno mislimo da nas netko gore mrzi pa se ponavlja samo ;-)). U ime trajnijeg dusevnog mira: SAD kad ono po cemu se razlikujete od drugih vidite zdravije (kao posebnost) odlucite svjesno odrzati to samopouzdanje – da vam nedjelja ostane za relax, a ne potonuce i samokaznjavanje (nakon subote koja bi jos svasta mogla okrenuti naglavacke.. zavisno od toga s kim ste okruzeni). Ako ne ide drugacije nego ispisivanjem vlastitih kvaliteta i podviga na zid – onda radite bas to. Kvalitete znate, a sto se podviga tice sugeriram da pocnete od prezivljavanja u ovoj zemlji.. nije to mala stvar..  a ne zaboravite i prezivljavanje opceg pomora pandemije nad pandemijama.. i soja “hrvatski politicar” (s kojim pomaze samo misomor u venu .. u njihovu venu naravno).