Uzvisena ljubav ili(i) Kaos

prvi tjedan 2017te..

Mars i Venera oboje u Ribama…s tendencijom priblizavanja. Naglaseno i musko i zensko trazenje “neceg viseg”, otkrivanje novih dimenzija voljenja, udruzivanje u nebulozi ili zivljenje zajednickog sna.
Cista ezoterija. Divota ljubavi. Ili nestvarnost. Kaos. I jos svasta..
Energija i Zenskog i Muskog do kraja sijecnja u Ribljoj nepreglednosti znaci da smo umoceni u bogatstvo oceana osjecaja (i vjestina i iskustava cijelog zodijaka ) i..da nam je sposobnost upijanja (i utapanja) velika. Zamamna pjesma sirena se siri okolo..ili iz maticnih brodova.. a maglovito je.. Ceznete za necim.. bilo cim.. i nemate pojma jeli u pitanju flashback, projekcija ili deja vue

Raspon dozivljaja zakona privlacnosti i koncepta primanja/davanja
: od bajke do nebuloze. Svi prisutni smo za bajku sigurna sam ..
Ali ipak u nekim trenucima ce izgledati kao da je Venera dosla na sank po Marsa i umjesto da ga izbavi iz samosazaljenja zapila se s njim happily ever after.. sve do nekog rehab-a (taj visual by Merkur retro u Jarcu ;-))

Kako smo vec u turbulencijama Merkurovog povratka (8.1.) i prosvjetljenja o Kontroli i Moci (Sunce-Pluton susret 7og) Venericno cemo dobaciti samo u najblizu buducnost :
5. sijecnja Venera se srece sa Pallas Athenom. Mekani zenstveni idealista udruzuje se sa britkim zenskim intelektom, ili romantika i hedonizam pobjedjuju nabrijani zenski razum Athene?
Vrlo zanimljiv momenat. Kad zenama dobro dodje osluskivati unutrasnji dijalog One koja voli i One koja je naoruzana iskocila iz Zeusove glave. Promatranjem vlastitih zelja i akcije (ili pasivnosti) mozda dodjete do zakljucka da je jedna od njih u vama zakinuta zbog ove druge?
Uravnotezite ih. Jupiter gnjavi da sve mora biti u balansu .


Jos jedna atrakcija je 8.sijecnja: Venera na repu Zmaja.
Prilike za multidimenzionalna iskustva..aktivacija svih vrsta i podvrsta karmickih varijacija ..ljubitelji Soul mate, Twin souls i Divine lovers teza..evo prilike za prepoznavanje. Pocnite glancati auru.