Uvod u Venerin Manevar

Venera se u svom najuzvisenijem izdanju (u Ribicama) jako priblizila
Marsu. Sest zodijackih stupnjeva blizu mozemo racunati kao sintezu tih energija.
Zenski i Muski princip samo sto se nisu stopili u jedno… tek sto nisu proglasili
uniju..
Na dohvat smo sinteze tih principa u nama, suradnje i ljubavi bez granica
i dozivljaja za pamcenje.. ali samo nadohvat jer ONI ce se sresti znate kad?
Tek 5.listopada. Da da.. sva ova obecanja.. a onda tako.

Njih dvoje nece se tako lako pohvatati jer Venera ce 4.3. stati, lupiti se po celu i sjetiti se da je nesto zaboravila..

I otici ponovno u Ribe po to”nesto”. I trebat ce joj nekih 4o dana da to nadje…
a ne radi se o odjevnom predmetu 😉

Za to vrijeme Mars je toliko zaokupljen sobom da nece ni primijetiti da itko izvodi neki manevar.
A i da primijeti, zakljuciti ce da Ona opet izvodi nesto zensko i ..samo okrenuti ocima..(tako ce otprilike muskarci dozivjeti ponasanje zena tijekom ovoproljetne Venere retro..kao produzeni pms).

Znaci.. Musko i zensko su bili na dohvat.. samo ne i u zagrljaju, oboje u slicnom Ribljem filmu koji je i kaos i ekstaza, a onda se Mars 28.1. uputio u Ovna. Punom brzinom, jer konacno ide tamo gdje se osjeca fantasticno. Nakon dvije godine konacno je vrijeme za akciju tipa”istrcavanje mlade janjadi na pasnjak”. Svi ustimani vise sa Marsom nego s Venerom (nevezano za spol) pokazati ce vecu vitalnost, borbenost, nestrpljivost, vjerojatno nedovoljno strategije i tendenciju da ne primijete kome staju na nogu u istrcavanju.
Dok Zenski princip ostaje u sebi milom i dragom okruzenju Vode gdje nemora nista (precizno definirati).. i gleda za Marsom i cudi se sto njemu bi?
Nece se dugo cuditi. Jer i nju (i slicne njoj tj. pretezno zene) ce vec 3.2. lupiti vitalnost i proljece prije proljeca. Nakon tog njenog hop za Marsom u Vatru/akciju, tamo ce zariti i paliti (i biti nestrpljiva i prespontana, i frustrirana sto se sve ne odvija po njenom tempu i zeljama ;-)) sve do 4.3. od kada nastupa 4o dana Venerine retrogradnosti.

 

E sad, da vam tih cetrdeset dana do 15.4. nebi bilo pokora za divljanje pocinjeno u prvom naletu kojekakvih strasti, bilo bi fantasticno da pazite sto radite SADA.
Venera je u danima oko 30. sijecnja narocito vazna iz vise razloga. Prvi: ono sto sada zelite, dozivljavate ili poduzimate biti ce ponovno na dnevnom redu u travnju.

Zato budite dobri. Sto hoce reci:budite u skladu sa svojim Srcem. 🙂

 

Sazetak ljubavnog plana od sijecnja do kraja travnja: ushicenje, bajka, carstvo snova ili pasive do 3.2. Od 3.veljace nove zelje i strastvena akcija. Onda 4.ozujka uzmak/rikverc/okretanje sebi i revizija akcija i zelja. Do 3. travnja. Od tad do 15.travnja jos dublji uzmak (zamka ceznje, maste u krivom smjeru, povratka na staro iz straha jer novo plasi).
15.4. – direktno kretanje: Venera je nasla TO po sto se vracala! 🙂

a mi smo bogatiji za jos jedno iskustvo Venerinog Manevra. A kako je isti kompleksna revizija vrijednosti u svrhu obnove Srca (i moci kreacije kojom ostvarujemo ono sto nam je na srcu) – to iskustvo ce biti puuuno bogatije od ovog sazetka.
Stoga nastavak slijedi…